options premier toric

Modern kontaktlencse asztigmiások számára

Options Premier

A legújabb technológia asztigmiások számára

Az asztigmia következtében a látás homályos vagy torz lehet. Ez ugyanúgy vonatkozik a közelben lévő tárgyakra, mint a távoli objektumokra.
A CooperVision® Options™ Premier TORIC néven tórikus kontaktlencséket is kínál, amelyek az ilyen típusú látáshibák korrigálására szolgálnak. A komfortérzet csökkenése nélkül, egész hónapon át kényelmesen viselhetők, és tökéletes éleslátást, ideális nedvesítést és kényelmet biztosítanak.

Az Options™ Premier kontaktlencséknél alkalmazott optimális geometria biztosítja a lencsék stabil elhelyezkedését a szemen. A CooperVision® gondoskodik arról, hogy az asztigmiát korrigáló kontaktlencsék a legnagyobb precizitással készüljenek, így az ezzel a látáshibával élők is tökéletes látást élvezhetnek.

Az egészség mindenek előtt

A modern Aquaform® technológiának köszönhetően az Options™ Premier kontaktlencsékkel kellő mennyiségű oxigén jut a szemhez. Ez a csúcstechnológiát képviselő alapanyag biztosítja az Options™ Premier lencsék természetes nedvességét és, hogy nedvesek is maradjanak a viselés teljes idejére. A lencsék tulajdonságai nem változnak a viselési idő elteltével. A viselés során végig élvezheti a kiváló látást és kényelmet, amit a lágy, nedves és légáteresztő alapanyag biztosít, amelyből a CooperVision® lencséi készültek.

Érdeklődjön szemészénél vagy optometristájánál az Options™ Premier TORIC kiterjesztett viselési idejű kontaktlencsékről, amelyek garantálják az asztigmia optimális korrekcióját.

Milyen előnyöket nyújt az Options™ Premier TORIC kontaktlencse?

  • 30 nap egyetlen pár lencsével

  • Tökéletes asztigmia-korrekció

  • Precíz kivitelezés, amely garantálja, hogy a lencse stabilan illeszkedjen a szemre

  • Ugyanolyan nedves és kényelmes lencsék egy egész hónapon át

  • A szem természetes nedvesítésével kevesebb szemcsepp használat

  • A rövidebb kihordási idejű kontaktlencsék megvásárlásához szükséges idő- és pénzmegtakarítás

  • Időjárástól és egyéb körülményektől független kényelem